Review boek Backpack Bestemmingen

Voor wie mijn vorige blog nog niet heeft gelezen, ik was 6  september naar het We Are Travellers Event in Amsterdam. Het was een leuke dag, wil je daar meer over weten lees dan mijn blog We Are Travellers Event. Daarnaast ontving ik ook het door Roëll de Ram geschreven boek Backpack Bestemmingen

Boek backpack bestemmingen

In de trein naar huis was ik al zo nieuwsgierig dat ik al stiekem wat in het boek was gaan bladeren. Toen kon ik al niet wachten om het boek te lezen. Het is een hele mooie boek van buitenkant heeft het een harde kaft, en een hele schitterende foto op de voorkant van het boek.

Toen ik eenmaal begon met het boek, werd ik zo meegezogen en kon ik het boek ook niet meer naast mij neerleggen. Je word zo meegenomen dat het voelt alsof je mee bent op reis. Ik had het uiteindelijk bijna in een dag uit, dat zegt toch wel iets hahaha. Ik kreeg ook gelijk zin om op reis te gaan, backpack inpakken en gaan!  

Het boek is heel mooi en je leest het vlot, waarom? Omdat je wordt mee genomen op reis.  Je hebt een pagina zo kun je zien welke 23 landen uit verschillende continenten aanbod komt. Elk hoofdstuk is een land, daarvoor zie je lijstje met de volgende opsomming zoals je ziet op de foto’s. Elk land krijg je tips en locaties wat je zeker niet mag missen. Roëll geeft je veel routes, tips een boek vol inspiratie. Wanneer ik een reis ga plannen pak ik zeker dit boek erbij!

Ik hoop dat ze nog een boek gaat schrijven, over de andere backpackreizen die ze heeft gemaakt.

Foto’s in het boek

Je kunt ook zien dat het boek echt geschreven is door Roëll. Dat zie je zeker door de foto’s, het is erg persoonlijk en spontaan net zoals ze zelf is.  Roëll heeft bijna alle foto’s zelf gemaakt. Het geeft mij een gevoel alsof ze je meeneemt op haar reis.

20181019_160017

Roëll de Ram

Roëll de Ram is oprichter van reisblog WeAreTravellers.nl. Roëll is backpacker in heel haar hart. Roëll vertelt in haar boek dat ze op haar 19e  voor het eerst ging backpacken. Ze ging toen naar Brazilië. Toen ze eenmaal thuis kwam is ze verslaafd geraakt aan reizen en wil ze niet meer anders. Ze heeft een wereldreis gemaakt en heeft al heel veel van haar bucketlist mogen afstrepen. Maar ze is lang nog niet uit gereisd.

Algemene informatie:

Titel: Backpack Bestemmingen                        Auteur: Roëll de Ram                                  Uitgever:Kosmos Uitgevers Verschijningsdatum: 9 oktober 2018          Boek: Hardcover|208 pagina’s|Nederlands    ISBN: 9789021569802                                   Prijs: €20,00 Verkrijgbaar: https://www.wearetravellers.nl/product/backpack-bestemmingen-boek/

https://www.bol.com/nl/p/backpack-bestemmingen/9200000095348680/

Geef een reactie