10 dingen waarvoor je mij wakker mag maken.

10 dingen waarvoor je mij wakker mag maken! Ik hou wel van slapen dat is wel heilig voor mij maar als je dit meeneemt dan ben ik misschien niet zo chagrijnig. Oepss 😉

♥ Beenham met aardappelkroketjes en gestoofde peren, dit is echt mijn lievelingseten. Zo vaak krijg      dit niet, ja met kerst eten wij vaak dit… haha nou het is meer een eis van mij. Dus vaak hoort iedereen mij er heel lang over kletsen van owhhh ik heb zo zin in Beenham met aardappelkroketjes en gestoofde peren…. uhhhm heerlijk!! nu ik het er over heb ga ik straks gelijk vragen of mijn vader dit wil klaarmaken deze week 😉

♥ Een lekkere cappuccino, of een Latte Macchiato . zo simpel kan het zijn!

♥ Ohw een heerlijke verse broodje.

♥ Een verse jus’d orange of een smoothie, dan met voorkeur de Flipje bij Barrevoets weg in Leeuwarden.

♥ Aardbeien, die lekker sappig zijn. Maar liever wil ik dit niet in mijn bed opeten haha kan daarna ook nog het bed verschonen denk!

♥ Glas melk, is ook lekker.

♥ Een  gebakje, taart… Heerlijk vind ik dat maar oh zo slecht in de morgen hahah. Ik ben een echte lekkerbek!

♥ Een gevulde wrap met creme fraiche, kip en groentes. Ook echt een van mijn lievelingseten!

♥ Een lekkere alcoholische drankje, zoals cocktail, wijn of kersenbiertje… maar niet zo lekker op een nuchtere maag hahaha. 🙂

♥ Pasta’s..

Waarmee kan ik jou wakker maken?

 

Geef een reactie