Happy Moments

Happy Moments januari 2019

♥ Dat je laat thuis komt van de feesttent van oud&nieuw, en dat je beseft dat het nieuwe jaar is begonnen.

♥ Ik ben geslaagd voor #europeanbartenderschool in Amsterdam!!!!

♥ Dat ik eindelijk ben geslaagd en het gelijk kan vieren met een vriendin die ik een maand niet heb gezien en ze je gewoon mentaal aanmoedigt en wacht totdat je het examen hebt afgerond. Wat ongeveer 4 uren duurt……………

♥ Dat ik nieuwe mensen heb ontmoet.

♥ Dat ik bij een sessie van Laura Schact bij #europeanbartenderschool in Amsterdam

♥  Dat ik een spiegelreflex camera krijg van mijn ouders omdat ik bent geslaagd! 🙂 Yeaahhh.

♥  Dat ik mijn vrienden weer zie die ik een tijdje niet heb gezien.

♥ Dat er eindelijk een pizzeria is in het dorp en dat je besteld en het ook word thuisbezorgd.

♥ Dat ik mijn beste vriendin haar 21e verjaardag viert samen met haar.

♥ Dat ik weer begin met sporten…

♥ Dat er al wat mooie dagen zijn met mooi weer.

♥ Dat ik samen met mijn zus heb gewinkeld en je daarna gaat opwarmen in een restaurant en even gezellig kan bijkletsen met een heerlijke warme Latte macchiato en later voldaan thuis komt met een leuke agenda en een nieuwe vest.

♥ Deze maand al twee leuke boeken heb uitgelezen en dat ik dit jaar meer boeken wil lezen dan vorig jaar.

Wat voor happy moments heb jij in januari?

Geef een reactie