6 Doelen voor 2019

Ik maak vaak voor mijzelf een doelenlijstje, dan heb ik het ook concreter voor mij. Vorig jaar had ik ook doelen voor mijzelf opgeschreven en ze waren allemaal uitgekomen. Dus een doelenlijst werkt voor mij ook uitstekend. Dus voor dit jaar heb ik ook een doelenlijstje gemaakt, ik heb er even aan getwijfeld maar ga het toch met jullie delen.

Werk zoeken 

Toen ik een maand na Amsterdam ging voor de European Bartender School. Heb ik even geen baan meer, dus ben druk aan het solliciteren! Ik wil graag een baan die ook aansluit bij de cursus.

Auto kopen

Ik wil graag dit jaar een auto kopen, dan kan ik gaan en staan wanneer ik wil. Ook als ik straks werk heb is het ook heel handig als je een auto hebt.

Racefietsen weer oppakken 

Na de wintermaanden (wat niet echt een winter valt te noemen)  wil ik het racefietsen weer graag gaan oppakken en gaan trainen voor de Elfmerentocht (150 km)  en de Elfstedentocht (255 km) Dus wil wat sportiever worden, en meer gaan sporten. Ik ben een #mooiweerfietser desnoods als het niet mooi weer is dat ik even op de lopende band ga staan.

Meer gaan lezen

Ik heb boven een hele kast vol met leesboeken, en ik kwam er elke keer niet aan toe om te gaan lezen (op mijn manier). Ik moet gewoon meer leesmomenten gaan inlassen.  Hoop ook dat ik in iedere geval elke maand één boek kan uitlezen.

Vroeger opstaan

De laatste tijd ben ik weer helemaal mijn ritme uitgevallen. In Amsterdam hadden we altijd les, en moest ik er in de ochtend veel eerder uit. Dan douchte ik  in de ochtend, zodat je heerlijk fris wakker werd. Nu word ik vaak veel later wakker, en ben ik zelfs moe als ik uit bed stap. Nu heb ik eerst een koffie nodig om wakker te worden in plaats van het drinken omdat het lekker is. Ik merk dat ik er meer baat bij heb als ik er eerder ga opstaan. De meeste mensen zeggen dan dat je ook eerder op bed moet gaan, zodat je ook er eerder kan opstaan. Als je in de Horeca werkt, werk je ook tot laat en ga je ook later op bed dus dat ben je op laatst gewend.

Meer gaan bloggen en actiever bezig met sociale media

Vorig jaar had ik een tijdje dat ik heel actief was met bloggen, maar later lukte het mij niet meer beetje de motivatie kwijt denk ik nu. In het nieuwe jaar heb ik een nieuwe boost gekregen en veel inspiratie! Ik heb allemaal ideeën die ik straks lekker ga uitwerken, ook wil ik mijn website iets aanpassen. Ook wil ik graag wat actiever bezig zijn met Instagram, Pinterest en Facebook.

 

Wat zijn jou doelen voor dit jaar?

Geef een reactie