Werkervaring

Booze Wijf
Lauwersoog

Het Restaurant Booze Wijf ligt aan de waterzijde van Lauwersmeer. Het Restaurant ligt bij de camping. Wij krijgen veel toeristen of gasten die een dagje weggaan en houden van wandelen.
Ik werk sinds Mei in het Restaurant. De meeste tijd ben ik de wijkloper, pasloper, sta ik achter de bar of ben ik runner.

Erasmus
Leeuwarden

Erasmus is een brasserie in het verzorgingstehuis, het ligt vlakbij het MCL Leeuwarden. Ik liep hier stage en zocht een baan voor in de zomervakantie 2015 . Ik kon via Uitzendbureau Mise en Place (Die in het Friesland College zit) hier werkzaam. In de vakantie waren ze bezig met een verbouwing en stonden we met één of twee mensen in de bediening. Ik had dan de werkzaamheden wijkloper, pasloper, runner, kassa en ik stond achter de bar.

Lekkernij
Dokkum

De lekkernij is een lunchroom in het stadje Dokkum. In 2014 liep ik eerst stage bij de Lekkernij. Op laats werkte ik hier ook in het weekend en in de vakanties. Ik was hier werkzaam als afwasser en hielp soms ook mee in de bar. Ik werkte ongeveer tot 2015 bij de Lekkernij.